Word jij onze nieuwe CFO?

Wij zijn op zoek naar een gedreven CFO die een belangrijke plek in het Management Team invult en ons financieel in de juiste richting weet te leiden. Klinkt dit als een passende uitdaging voor jou? Lees hieronder meer of solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Als CFO (Chief Financial Officer) ben jij degene die onze financiële koers beheert en navigeert. Je hebt een scherp oog voor nieuwe kansen en weet deze om te zetten in concrete acties. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van begrotingen, het adviseren over investeringen en het analyseren van financiële rapporten. Je gaat dieper in op de gegevens, analyseert ze grondig en biedt waardevolle inzichten aan ons Management Team.
Zelf maak je ook deel uit van ons Management Team om de financiële gezondheid van het bedrijf te waarborgen.

Je krijgt de kans om een sterke financiële afdeling op te bouwen en de betrouwbaarheid van onze financiële data te verhogen. Samen met het Management Team streven we naar mooie doelen waarin jij een belangrijke rol speelt en jouw collega’s adviseert. Ook zorg je ervoor dat al onze internationale activiteiten soepel verlopen en dat de geldstromen tussen onze verschillende bedrijfseenheden vlekkeloos zijn.

Er liggen genoeg mooie uitdaging om je in te verdiepen. Je bent druk met cash management, het opstellen van financiële rapporten, het beoordelen van nieuwe investeringen en het inschatten van financiële risico’s. Je zit zeker niet stil en beheert eigenlijk de gehele financiële huishouding van het bedrijf.

Solliciteer hier

✓ Grote projecten en eigen verantwoordelijkheden;
✓ Een gevarieerde baan voor 32-40 uur in de week;
✓ Een salaris tussen de € 4.500 en € 7.500;
✓ De mogelijkheid om een belangrijke rol te spelen binnen Welvaere;
✓ Fikse korting op het gehele assortiment;
✓ 25 vakantiedagen obv een fulltime dienstverband;
✓ Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
✓ Genieten van leuke teamuitjes, feestjes en borrels;
✓ Een opleidingsbudget van € 750,- per jaar;
✓ Een verzorgde lunch;
✓ Onbeperkt toegang tot onze eigen wellnesstuin.

Krijg alvast een beeld

Jouw werkdag bij Welvaere

Een werkdag als CFO start om 8.00 uur op ons hoofdkantoor in Nijkerk met natuurlijk een lekker bakje koffie. Samen met het Management Team bespreken jullie de dag, wat er zal gebeuren en worden eventuele obstakels er direct bijgepakt. Hierna start je achter je eigen bureau en kijk je wat prioriteit heeft en welk project bovenaan staat.

Wanneer dit inzichtelijk is start je met jouw financiële afdeling de dag en wordt er besproken wat er allemaal op de planning staat. Ze stellen eventuele vragen en jij helpt hen hierbij.

Je gaat verder met het project dat op dat moment loopt, het monitoren van de budgetten herinrichten. Vervolgens bespreek je in de wekelijkse MT meeting de huidige strategieën en operationele doelstellingen, maar ook het opbouwen van reserves en het waarborgen van de betrouwbaarheid van financiële gegevens staan hoog op de agenda.

Om 12.00 uur is het tijd voor een gezamenlijk verzorgde lunch om lekker te eten en bij te kletsen met collega’s. Van 12.30 tot 13.00 uur is er voldoende tijd om even uit te buiken, lekker een stuk te gaan wandelen of bijvoorbeeld een potje pool te spelen.

Gedurende de rest van de dag ben je bezig met diverse lopende projecten, variërend van het monitoren van kasstromen tot het evalueren van nieuwe investeringsmogelijkheden. Je bereidt belangrijke zaken voor die tijdens vergaderingen moeten worden besproken en biedt indien nodig advies aan andere teamcaptains.

Naast je betrokkenheid bij interne vergaderingen, heb je ook regelmatig overleg met andere teamcaptains en de Directeur of het Management Team. Hier worden obstakels besproken, de voortgang van projecten geëvalueerd en planningen afgestemd.

Om 17.00 uur is het alweer tijd om af te ronden, alles voor morgen klaar te zetten en richting huis te gaan.

✓ Je hebt gerelateerde afgeronde hbo-opleiding binnen Finance afgerond;
✓ Je hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
✓ Je bent duidelijk je in communicatie en analytisch sterk;
✓ Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kan goed uit de voeten met de Engelse taal;
✓ Je weet van aanpakken en laat je niet zomaar uit het veld slaan.

Sollicitatieprocedure

Al overtuigd? Leuk! Het begint met het invullen van het formulier. Daarna volgen deze stappen:

Kies zelf

Deze fantastische producten hebben de hoofdrol bij Welvaere

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Het kantoor en de hottub werkplaats zijn gevestigd in Nijkerk, onze sauna productie zit in Putten en we hebben verkooppunten in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren”.