Word jij onze nieuwe Financial Controller?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je jouw kennis kunt inzetten in een jonge omgeving waar jouw input gewaardeerd wordt? We hebben een leuke kans voor een Financial Controller die niet alleen een passie heeft voor cijfers, maar ook kan genieten van wellness.

Wat ga je doen?

Als Financial Controller maak je deel uit van een bedrijf waar persoonlijkheid, een informele sfeer en hoge kwaliteit belangrijke punten zijn.

Als hoofd van onze financiële afdeling ben je niet alleen verantwoordelijk voor de maandelijkse, kwartaal- en jaarafsluitingen, maar ook voor het aansturen van onze financieel medewerker. Samen zorgen jullie ervoor dat alle administratieve processen vlekkeloos verlopen, niet alleen hier in Nederland, maar ook in onze vestigingen in België, Duitsland en Frankrijk.

Ook kunnen wij op jou rekenen als het aankomt op ad hoc taken. Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen van collega’s over verschillende geldstromen, het plaatsen van bestellingen of het opstellen en bijhouden van budgetten, jij draait je hand er niet voor om. Sterker nog, je ziet het als een uitdaging om altijd een stap vooruit te denken en nieuwe kansen te ontdekken.

Naast je dagelijkse taken neem je actief deel aan onze Manager Meetings, waar je samen met hen brainstormt over mogelijke obstakels in de organisatie en innovatieve ideeën aandraagt. Jouw input is van belangrijke waarde en wordt gewaardeerd door het management.

Zo zit je ook tweewekelijks met onze directeur, waarin je actuele zaken en eventuele financiële uitdagingen bespreekt. Als sparringpartner van onze directeur en in contact met de eigenaar, draag je bij aan toekomstige plannen en strategieën.

We hechten waarde aan goede communicatie. Hoewel je als Financial Controller contact onderhoudt via mail, chat en telefoon, ben je altijd beschikbaar voor advies of om even te sparren.

Solliciteer hier
✓ Een gevarieerde baan met mooie verantwoordelijkheden en veel vrijheid;
✓ Een salaris tussen de € 2.800 en € 5.500 bruto per maand (obv 40 uur);
✓ Fikse korting op het gehele assortiment;
✓ 25 vakantiedagen obv een fulltime dienstverband;
✓ Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
✓ Werken in een gezellige omgeving met een goede werksfeer;
✓ Een opleidingsbudget van € 750,- per jaar;
✓ Een verzorgde lunch;
✓ Onbeperkt toegang tot onze eigen wellnesstuin;
✓ Genieten van leuke teamuitjes, feestjes en borrels!

Krijg alvast een beeld

Jouw werkdag bij Welvaere

Om 8.00 uur start je werkdag en je werkzaamheden. Om de dag goed te beginnen, ben je ongeveer 10 minuutjes van tevoren aanwezig om eerst gezellig met je collega’s koffie of thee te drinken.

Daarna ga je naar je werkplek en begin je met de dagstart. Dit doe je samen met de Financieel medewerker om te bespreken wat er die dag gaat gebeuren en of er nog zaken open staan die besproken moeten worden.

Vervolgens open je je mailbox om te kijken of daar nog bijzonderheden zijn. Zo ja, dan pak je deze direct op of plan je deze in.

Je gaat aan de slag met ad hoc taken voor de administratie en spit deze door op bijzonderheden en verschillen. Je beantwoordt vragen van je collega’s, helpt hen verder en adviseert hen wanneer dat nodig is.

Bas, de Directeur, komt ook even bij je langs met een vraag en je gaat hiermee aan de slag. Ook zorg je dat het kostenoverzicht van de personeelskosten en cashflowprognose up-to-date zijn. Bij bijzonderheden, signaleer je deze.

Om 12.00 uur sluit je aan bij de door Welvaere verzorgde lunch en is er daarna voldoende tijd om even bij te kletsen met collega’s, een potje te poolen, (tafel)voetballen of te genieten van een zonnige wandeling.

Na de lunch start je om 13.00 uur met de tweewekelijkse meeting met de Directeur en zit je aansluitend met HR om de personeelskosten te bespreken. Vervolgens is er nog voldoende tijd om taken die uit de meeting gekomen zijn te verwerken en eventueel op te pakken.

Om half 5 zit je werkdag er alweer bijna op en maak je een planning voor de rest van de week. Om 17.00 uur pak je je spullen en sluit je je werkzaamheden van die dag af.

✓ Je heb een hbo opleiding in de financiële richting gedaan;
✓ Je werkt graag met cijfers en hebt al relevante werk/stage ervaring opgedaan;
✓ Je denkt graag mee aan optimalisatie en pakt kansen;
✓ Je bent 32, 36, of 40 uur per week beschikbaar;
✓ Je durft beslissingen te nemen en je expertise in te zetten.

Sollicitatieprocedure

Al overtuigd? Leuk! Het begint met het invullen van het formulier. Daarna volgen deze stappen:

Kies zelf

Deze fantastische producten hebben de hoofdrol bij Welvaere

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Het kantoor en de hottub werkplaats zijn gevestigd in Nijkerk, onze sauna productie zit in Putten en we hebben verkooppunten in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren”.