Word jij onze nieuwe HR medewerker? 👋

Goed nieuws! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste HR medewerker om ons team te versterken. Ben jij klaar om met een brede glimlach het middelpunt binnen Welvaere te zijn, alles gericht op het vergroten van het werkgeluk van de medewerkers? Lees snel verder en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan Quality Time Outdoors!

Gelijk solliciteren

Wat

ga je doen?

Als HR medewerker bij Welvaere speel je een belangrijke rol in het creëren en behouden van een fijne werkomgeving voor alle collega’s. Je vindt het heerlijk om met meerdere werkzaamheden tegelijk bezig te zijn en denkt altijd mee aan verbeteringen🤔

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor HR-gerelateerde vragen, of het nu via chat, telefoon of in persoon is. Je stelt arbeidscontracten op en voert ondersteunende persoonlijke gesprekken. Verzuimbegeleiding, onboarding van nieuwe teamleden, en offboarding van huidige medewerkers behoren ook tot jouw taken.

Daarnaast zorg je ervoor dat iedereen er op en top uitziet in onze unieke werkomgeving, want jij bent verantwoordelijk voor het bestellen van werkkleding. Je houdt gewerkte uren nauwlettend in de gaten, rekening houdend met arbeidswetgeving en roosters.

Gerust, het gaat zeker niet alleen om cijfers, cijfers, cijfers… Als lid van ons feestcomité organiseer je namelijk ook verjaardagen, jubileums en personeelsevenementen om de teamspirit hoog te houden 🎉. Ook draag je bij aan het ontwikkelen en implementeren van ons HR-beleid en -procedures. Genoeg leuke taken voor op jouw planning dus!

Kortom, als HR medewerker bij Welvaere, ben je een onmisbare schakel in ons team van gepassioneerde outdoor liefhebbers. Als je houdt van een persoonlijke en unieke werkomgeving, dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons hardwerkende, maar zeker ook een gezellig team. Join us in bringing quality time outdoors! 🌿✨

Lijkt me leuk
👌Een gevarieerde baan tussen de 24-32 uur met mooie verantwoordelijkheden;
💶Een salaris tussen de € 2600 en € 3200;
🙌Het verschil kunnen maken voor het creëren en behouden van een veilige, mooie en gezellige werkomgeving;
🤑 Fikse korting op het gehele assortiment;
🏝 25 vakantiedagen obv een fulltime dienstverband;
🚗 Reiskostenvergoeding (als je verder dan 15 km woont) en een pensioenregeling;
😊 Werken in een gezellige omgeving met een goede werksfeer;
🥳 Genieten van leuke teamuitjes, feestjes en borrels;
📚 Een opleidingsbudget van € 750,- per jaar;
🥪 Een verzorgde lunch;
🧘‍♂️ Onbeperkt toegang tot onze eigen wellnesstuin.

 

Sollicitatieprocedure

Dat vinden we heel leuk! Het begint met het invullen van het formulier. Daarna volgen deze stappen:

Deze fantastische producten hebben de hoofdrol bij Welvaere

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Het kantoor en de hottub werkplaats zijn gevestigd in Nijkerk, onze sauna productie zit in Putten en we hebben verkooppunten in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren”.

🖥️Enkele ervaring binnen HR processen en bijkomende systemen;
🗓️Sterke organisatorische vaardigheden;
🤝Gemakkelijk benaderbaar zijn en met verschillende mensen kunnen werken;
💡Kennis van de Wet Poortwachter en verzuimbegeleiding;
💻Administratief goed onderlegd en behendig met systemen;
🗣️Sparringspartner zijn en taken en projecten zelfstandig uitvoeren;
🤓Up-to-date kennisniveau van relevante wet- en regelgeving op het gebied van HR.

Een week als HR medewerker bij Welvaere

Solliciteren

Maandag – begin je met het verwerken van de ziekmeldingen, daarna kijk je naar je to-do’s in Todoist en staan er een aantal contracten en addendums op je planning om te maken.

Dinsdag – staat er een brainstorm op de planning om het welkomstpakket voor nieuwe medewerkers aan te passen en jij komt met allemaal creatieve ideeën en gaat na de meeting gelijk aan de slag met bestellen. In de middag voer je een verzuimgesprek en loop je een rondje in de werkplaats om te kijken hoe het met iedereen gaat. 

Woensdag – bestel je voor een collega die weggaat een afscheidscadeau en maak je voor een collega die vader is geworden een babypakket.  We sluiten de dag af met een pizza oven testavond en duik je de hottub in.

Donderdag – is het tijd voor het verwerken van de administratie en werk je het salarissysteem bij.