Word jij onze nieuwe Product Specialist?

Ben jij technisch onderlegd, weet jij nieuwe systemen snel eigen te maken en sta je graag met anderen in contact? Dan is deze functie als Product Specialist bij Welvaere wat voor jou!

Wat ga je doen?

Als Product Specialist ben jij dé expert als het gaat om de producten die Welvaere de klant biedt. Jij hebt de juiste kennis en biedt zowel voor onze collega’s als voor onze klanten de juiste oplossing.

Samen met je team dat de eerstelijns vragen behandelt staan jullie voor de klant klaar. Gaat de vraag specifiek over een hottub of sauna met een technisch probleem waar je collega’s van de eerstelijn niet uitkomen? Dan neem jij de case over en doe je onderzoek naar waar dit probleem vandaan kan komen. Er wordt dan ook zeker eigen initiatief gevraagd om achter het juiste antwoord te komen. Zo sta jij goed in contact met leveranciers en gebruik je verschillende kanalen om de juiste kennis op te blijven doen.

Je draait projecten uit om eventuele problemen en vragen in de toekomst voor te kunnen zijn. Hierin ben jij vrij in hoe je dat voor je ziet en staan we altijd open voor goede ideeën!

Solliciteer hier

✓ Een gevarieerde baan met mooie verantwoordelijkheden;
✓ Een salaris tussen de € 2400 en € 3000;
✓ Klanten blij mogen maken;
✓ Fikse korting op het gehele assortiment;
✓ 25 vakantiedagen obv een fulltime dienstverband;
✓ Reiskostenvergoeding (als je verder dan 15 km woont) en een pensioenregeling;
✓ Werken in een gezellige omgeving met een goede werksfeer;
✓ Genieten van leuke teamuitjes, feestjes en borrels;
✓ Een opleidingsbudget van € 750,- per jaar;
✓ Een verzorgde lunch;
✓ Onbeperkt toegang tot onze eigen wellnesstuin.

Krijg alvast een beeld

Jouw werkdag bij Welvaere

Om je werkdag goed te kunnen starten, begin je om 7.45 uur rustig met je collega’s met een bakje koffie. Na bijgekletst te hebben start je om 8.00 uur je werkdag met een dagstart. Samen met het team bespreken jullie wat er die dag op de planning staat, of er nog lastige cases zijn binnengekomen en welke meetings er vandaag op de planning staan.

Na de dagstart ga je aan de slag met de vragen die vanuit de klant binnengekomen zijn. Wellicht vraagt het wat uitzoekwerk en ga je hier dus eerst mee aan de slag.
Om 9.00 uur gaat de lijn open, dus betekent het dat jij als tweedelijns contactpunt ook vragen binnen zal gaan krijgen. Je collega komt bij je met een vraag over een probleem over onze hottub waar de klant hulp bij nodig heeft. Jij als Product Specialist pakt de case verder op en gaat op onderzoek uit. Nu lijkt het probleem vaker voor te komen, maar is het niet direct duidelijk waar deze vandaan komt. Jij maakt er dan ook een project van om deze fout van tevoren te kunnen tackelen.

Om 12.00 uur is het alweer tijd voor je lunchpauze. Deze duurt een uur en wordt vaak afgesloten met een lekkere wandeling, een potje pool of tafelvoetbal.

Om 13.00 uur ga je verdere tweedelijns vragen oppakken. Je helpt de klant zowel telefonisch als per mail verder. Later die middag heb je een projectblok gepland staan. Dit is voor jouw eigen ontwikkeling en ga je aan de slag met de kennisverdieping die jij op je wishlist hebt staan.

Om 16.00 uur start de dagafsluiting en worden er samen met het team de cases die behandeld zijn besproken. Zijn ze opgepakt of moeten er nog lijntjes uitgezet worden?

Dan zit je werkdag er alweer op. Om 17.00 uur loop je de ene dag de deur uit om naar huis te gaan en sluit je het de andere dag met een gezellige borrel met je collega’s af!

✓ Je bent technisch onderlegd;
✓ Je toont initiatief en denkt mee;
✓ Je hebt ervaring in klantcontact en maakt makkelijk een praatje;
✓ Zowel de Nederlandse als Engelse taal ben jij vaardig;
✓ Je kunt nieuwe systeem/productkennis snel eigen maken.

Sollicitatieprocedure

Al overtuigd? Leuk! Het begint met het invullen van het formulier. Daarna volgen deze stappen:

Kies zelf

Deze fantastische producten hebben de hoofdrol bij Welvaere

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Het kantoor en de hottub werkplaats zijn gevestigd in Nijkerk, onze sauna productie zit in Putten en we hebben verkooppunten in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren”.