Word jij onze nieuwe Online Marketeer?

Op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging met veel afwisseling? Als Online Marketeer bij Welvaere duik je in de digitale wereld, kom je met vernieuwende ideeën en ontwikkel je strategieën die onze online zichtbaarheid naar een hoger niveau tillen en ons het beste te maken in wat we doen in heel Europa.

Wat ga je doen?

Als Online Marketeer ga je op onderzoek uit. Je analyseert data, brengt kansen in kaart en komt met toffe ideeën. Brainstormen en rapporteren zijn dagelijkse kost voor jou. Jij weet hoe je een campagne bedenkt en opzet en werkt nauw samen met je collega’s Melany, Sanne, Sanne, Babette en Daan in het Marketing team. 

Daarnaast ontwikkel je online marketingstrategieën die perfect aansluiten bij onze doelstellingen. Je optimaliseert onze website en andere platforms voor zoekmachines, zodat we nog beter gevonden worden. Met jouw kennis van SEO weet je precies hoe je ons organische verkeer vergroot.

Ook online trends en ontwikkelingen houd je goed in de gaten en speelt hierop in waar mogelijk. Samen met het team bedenk en creëer je content voor verschillende kanalen. 

Je houdt de prestaties van onze marketingactiviteiten in de gaten, analyseert de data en doet aanbevelingen voor toekomstige initiatieven door heel Europa. Als Marketingteam van Welvaere zijn we namelijk niet alleen verantwoordelijk voor het merk Welvaere in Nederland, maar ook in Duitsland, Frankrijk, België en andere landen in de EU. 

Dit alles doe je in een gezellig team waar alles (veel;)) mogelijk is. Met zijn zessen zorgen we ervoor dat Welvaere goed zichtbaar is en je eigenlijk niet meer om ons heen kunt.

Solliciteer hier

✓ Een gevarieerde baan voor 32, 36 of 40 uur in de week;
✓ Een salaris tussen de € 2.500 en € 3.700 o.b.v. 40 uur;
✓ De ruimte om onderzoek te doen en is eigen input welkom;
✓ Fikse korting op het gehele assortiment;
✓ 25 vakantiedagen obv een fulltime dienstverband;
✓ Reiskostenvergoeding van € 0,23 per km en een pensioenregeling;
✓ Werken in een gezellige omgeving met een goede werksfeer;
✓ Genieten van leuke teamuitjes, feestjes en borrels;
✓ Een opleidingsbudget van € 750,- per jaar;
✓ Een verzorgde lunch;
✓ Onbeperkt toegang tot onze eigen wellnesstuin.

Krijg alvast een beeld

Jouw werkdag bij Welvaere

Na rustig op te zijn gestart met een kop koffie of thee begin je de dag om 8:15 uur de dag met een dagstart samen met het team. We bespreken wat er die dag op de planning staat en hoe de marketingdoelstellingen ervoor staan. Na deze start duik je direct in de SEO-content en werk je dit uit. Daarna staat er een brainstorm met het team op de planning. Je komt met ideeën voor een email automatisering en hebt kansen uit Analytics gehaald om de huidige pagina’s te verbeteren. Alle verzamelde ideeën werk je uit in een projectbord in Todoist, het planningsysteem waar we mee werken.

Van 12 tot 13 uur is het tijd voor een welverdiende lunch. Of je nu zin hebt in een potje poolen, een voetbalwedstrijd of een verfrissende wandeling, er is altijd wel iemand die mee wil doen.

Na de lunch start de wekelijkse meeting met Sanne, Babette en Daan voor de contentplanning. Hier bespreken jullie wat er deze week allemaal gaat gebeuren en online komt te staan.

In de middag heb je een sparsessie met Sanne, collega Online Marketeer, over onze social media strategie. Daarna kom je bij Daan, onze Videograaf, in de lucht over een nieuwe dikke Reel waarvan jij het concept uitgewerkt hebt rondom trends die je gezien hebt.

Je sluit je dag af een half uurtje waarin je het dashboard bijwerkt en de nodige cijfers uit haalt. Belangrijke resultaten hiervan pitch je de volgende dag tijdens de dagstart.

Om 17:00 uur klap je met een voldaan gevoel je laptop dicht en is het tijd om lekker naar huis te gaan of een borreltje met je collega’s te drinken.

✓ Je bent analytisch en innovatief;
✓ Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring opgedaan in Online Marketing;
✓ Je bent bekend met SEO, SEA en Analytics;
✓ Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kan goed uit de voeten met de Engelse taal;
✓ Je bent innovatief en brengt vooral enthousiasme mee;).

Sollicitatieprocedure

Al overtuigd? Leuk! Het begint met het invullen van het formulier. Daarna volgen deze stappen:

Kies zelf

Deze fantastische producten hebben de hoofdrol bij Welvaere

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Het kantoor en de hottub werkplaats zijn gevestigd in Nijkerk, onze sauna productie zit in Putten en we hebben verkooppunten in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren”.