Word jij onze nieuwe parttime Sales Adviseur?

Ben jij klantgericht, maak je makkelijk een praatje en ben je nieuwsgierig naar alle wellness producten die wij de klant beiden? Dan zijn we op zoek naar jouw versterking als Sales Adviseur op zaterdagen en in vakanties!

Wat ga je doen?

Bij Welvaere krijg je de kans om deel uit te maken van een gezellig en gedreven jong team van 3/4 Adviseurs. We bieden een informele werksfeer waarin persoonlijke groei en hoge kwaliteit centraal staan. Onze klanten zijn positief en onze producten zijn uniek, mede omdat we alles zelf produceren.

Als Sales Adviseur ben jij het gezicht van ons Experience Center. Je verwelkomt klanten met een kop koffie of thee en zorgt ervoor dat ze zich meteen welkom voelen.

Je informeert klanten over onze zelfgemaakte hottubs en buitensauna’s en ondersteunt het verkoopproces door klanten te adviseren, productdemonstraties te geven, offertes op te stellen en deze te presenteren.

Naast de verkoop ben je verantwoordelijk voor het netjes en georganiseerd houden van de showroom en showtuin. Dat betekent ook vuurtjes stoken in de kachels van onze hottubs en sauna’s om klanten de ultieme beleving te geven.

Tot slot volg je je eigen klanten op, zodat ze altijd de beste service krijgen en persoonlijk contact met jou houden. Met natuurlijk het mooie doel om een eigen sale te maken!

Solliciteer hier
✓ Een gevarieerde baan en een groep nieuwe collega’s die ook je vrienden hadden kunnen zijn;
✓ Een startsalaris tussen de € 8,64 en € 14,42 bruto per uur (obv ervaring en leeftijd);
✓ De meest ontspannen werkomgeving van Nederland. Met onbeperkt toegang tot onze eigen wellness in de tuin;
✓ Maandelijkse bonussen bij behalen van targets;
✓ Fikse korting op ons hele assortiment;
✓ 25 vakantiedagen obv een fulltime dienstverband;
✓ Extra 8 uur betaald verlof voor de tandarts, dokter of autogarage;
✓ Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
✓ Volledig verzorgde lunch;
✓ Ongekend goede werksfeer met leuke feestjes en teamuitjes.

Krijg alvast een beeld

Jouw werkdag bij Welvaere

Op zaterdag start jouw werkdag om 9.30 uur. Je start de dag met een rondje door de showtuin, vult het hout aan en stookt de kachels op. Om 10.00 uur komt de eerste afspraak binnen. Je ziet de klanten de tuin inlopen, heet ze welkom en biedt hen een koffie aan.
Vervolgens laat je Kevin, je Teamcaptain, weten dat de klanten van de afspraak aanwezig zijn.

Je loopt naar de kantoorruimte boven en werkt je e-mails bij. Ook bel je klanten op die je eerder hebt geholpen in de showroom. Je vraagt of er nog onduidelijkheden zijn, helpt hen verder bij eventuele vragen en het realiseren van hun eigen wellnessproduct.

Om 12.00 uur is het tijd voor pauze met genoeg lekkere opties voor een goede, door Welvaere verzorgde, lunch. Na de lunch is er tot 13.00 uur nog tijd voor een leuk potje poolen, tafelvoetbal, een rondje wandelen of nog even lekker rusten.

Na de pauze help en adviseer je klanten in de drukke showroom en zorg je ervoor dat de vuurtjes buiten lekker aanblijven. Om 16.00 uur sluit je de showroom, ruim je samen met het team alles op en sluit je de werkdag samen af met een welverdiend drankje.

✓ Je bent beschikbaar op zaterdagen en in vakanties;
✓ Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent klantgericht;
✓ Je kunt goed samenwerken, maar bent ook in staat om zelfstandig te werken;
✓ Je werkt nauwkeurig neemt initiatief;
✓ Je bent benieuwd naar onze producten en bent bereid om een echte expert te worden!

Sollicitatieprocedure

Al overtuigd? Leuk! Het begint met het invullen van het formulier. Daarna volgen deze stappen:

Kies zelf

Deze fantastische producten hebben de hoofdrol bij Welvaere

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Het kantoor en de hottub werkplaats zijn gevestigd in Nijkerk, onze sauna productie zit in Putten en we hebben verkooppunten in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren”.