Word jij onze nieuwe Syteembeheerder?

Zorgen dat we bij Welvaere ons werk allemaal op een efficiënte manier kunnen doen, door onze digitale omgeving door te ontwikkelen en te zorgen voor een naadloze aansluiting . Ga jij hier helemaal goed op? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou.

Wat ga je doen?

Als Systeembeheerder bij Welvaere ben jij verantwoordelijk voor het vormgeven van ons digitale landschap en het creëren van een naadloze, efficiënte omgeving waarin onze gehele organisatie moeiteloos kan functioneren. Er liggen een aantal uitdagende projecten op jou te wachten. Zie jij dat hélemaal zitten? Dan is dit de perfecte uitdaging voor jou!

Project:
Allereerst word je ondergedompeld in ons lopende softwareproject. Een project om een verbindende software neer te zetten voor alle afdelingen waar we gebruiken maken van de programma’s Exact, Elfsquad, Hubspot en vPlan.

Digitalisering van Welvaere:
Jouw belangrijkste taak is om ons digitale landschap naar nieuwe hoogtes te tillen. Je zult de bestaande systemen doorontwikkelen en ervoor zorgen dat ze aansluiten bij de behoeften van zowel de organisatie als de verschillende landen waarin Welvaere actief is.

Aansluiting tussen software en hardware:
Je zult verantwoordelijk zijn voor het naadloos laten aansluiten van verschillende software- en hardware, waardoor onze processen efficiënter en productiever worden.

Proactief inspelen op de behoeften:
Jij bent de expert in het identificeren van behoeften op het gebied van ICT. Je zult hier proactief op inspringen en innovatieve oplossingen aandragen.

Veiligheid en efficiëntie:
Je voert regelmatig controles uit en maakt back-ups van informatie om de veiligheid van onze systemen te waarborgen. Het installeren en onderhoud van alle soft- en hardwaresystemen behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden.

Optimalisatie en groei:
Je zult actief werken aan het optimaliseren van al onze systemen en netwerken, inclusief servers, om de prestaties van Welvaere te blijven verbeteren.

Medewerkers ondersteunen:
Je begeleidt medewerkers bij de introductie van nieuwe software en hardware systemen, en helpt bij het oplossen van problemen in het gebruik ervan. Ook bereid je werkplekken voor nieuwe medewerkers voor en houd je deze up-to-date.

Beleidsvorming:
Je draagt bij aan het opstellen van beleid met betrekking tot hardware, software en andere ICT-zaken.

Documentatie:
Je stelt handleidingen, protocollen en processen op om ervoor te zorgen dat iedereen binnen de organisatie de ICT-systemen optimaal kan benutten.

Solliciteer hier
✓ Een super gevarieerde baan en een groep nieuwe collega’s die ook je vrienden hadden kunnen zijn;
✓ Een lekker salaris tussen de € 2.750 en € 3.650, pensioenregeling en reiskostenvergoeding
✓ Elke dag een verzorgde lunch;
✓ Fikse korting op ons hele assortiment hottubs en sauna’s;
✓ 25 vakantiedagen obv een fulltime dienstverband;
✓ Extra 8 uur betaald verlof voor de tandarts, dokter of autogarage;
✓ Een opleidingsbudget van € 750,- per jaar;
✓ Ongekend goede werksfeer met onvergetelijke feestjes, borrels en teamuitjes!

Krijg alvast een beeld

Jouw werkdag bij Welvaere

Je dag begint rond 7.45 uur met een bakje koffie of thee in de kantine in Nijkerk. Om 8 uur is het tijd om aan de slag te gaan. Je bekijkt je planning om te bepalen wat er vandaag allemaal moet gebeuren.

Je begint de ochtend met de koppeling tussen Exact en Hubspot. Je duikt in de software en maakt een lijst van to do’s die uitgevoerd moeten worden voordat we volledig over kunnen. Ondertussen komt er een vraag binnen van een collega van sales over Elfsquad. Je pakt dit gelijk op zodat zij verder kunnen met hun klanten.

Om 12 uur geniet je samen met het hele bedrijf van een welverdiende en verzorgde lunch. Je loopt een rondje in de buitenlucht, geniet van de zon in onze Experience Tuin, speelt een potje voetbal op het buitenterrein of gaat de strijd aan met tafelvoetbal, darten of poolen.

Om 13 uur begin je weer met werken en maak je een plan voor de nieuwe medewerker die volgende maand begint. Je zorgt dat de laptop is ingeregeld en dat alle benodigde systemen erop staan. Om 15 uur heb je een meeting met Bas om een update te geven over de voortgang van het project. De actiepunten verwerk je gelijk in je planningstool.

Je eindigt de dag met het inplannen van je taken voor morgen en dan is het alweer 17 uur en tijd om af te sluiten. Je drinkt nog een drankje op de woensdagmiddagborrel (als je daar tijd voor hebt natuurlijk).

✓ Je bent analytisch en kunt conceptueel denken, je legt verbanden en behoudt overzicht, en je komt met nieuwe oplossingen;
✓ Je hebt een sterke affiniteit met digitale systemen, computers en ICT;
✓ Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal goed;
✓ Je hebt kennis van gangbare besturingssystemen;
✓ Je bent in staat om zowel zelfstandig als in een team te functioneren;
✓ Je kunt plan- en projectmatig plannen en weet je deadlines te stellen en te behalen;
✓ Kennis van Exact en Hubspot is een pré.

Sollicitatieprocedure

Al overtuigd? Leuk! Het begint met het invullen van het formulier. Daarna volgen deze stappen:

Kies zelf

Deze fantastische producten hebben de hoofdrol bij Welvaere

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Het kantoor en de hottub werkplaats zijn gevestigd in Nijkerk, onze sauna productie zit in Putten en we hebben verkooppunten in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren”.