Word jij onze nieuwe Teamleider bouw? 🔨

Bij Welvaere draait alles om ontspanning en quality time in de frisse buitenlucht. In onze wereld van hottubs, buitensauna’s is elke dag een nieuw avontuur. Nu zijn we op zoek naar een Teamleider bouw die het hardwerkende, maar vooral ook gezellige bouwteam kan aansturen en adviseren. Zo zorg jij voor een goed lopend proces, een sterk team en vooral ook erg blije klanten!

Gelijk solliciteren

Wat

ga je doen?

Je speelt als Teamleider bouw een belangrijke rol in onze sauna-productie. Met een hamer, zaag en een goed leiderschap geef je sturing aan ons team van saunabouwers. Je verantwoordelijkheden zijn even divers als onze producten: van de assemblage van sauna’s tot de kwaliteitscontrole, en van de installatie op locatie tot de ultieme klanttevredenheid. Het bijhouden van een nauwkeurige documentatie over opbouw, servicebezoeken, reparaties en onderhoudswerkzaamheden is hier een belangrijk aspect van.

Als Teamleider bouw zorg je dat elke sauna niet alleen staat als een huis, maar ook voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Je bent niet alleen technisch onderlegd, maar ook een motivator die weet hoe je een team aanstuurt en ondersteunt. Je kijkt altijd vooruit, anticipeert op uitdagingen en zorgt ervoor dat elk project vlekkeloos verloopt. Als Teamleider bouw zorg je voor een sterk team dat altijd voorzien is van de juiste kennis. Je brengt eventuele opleidingsbehoeften dan ook in kaart en coördineert relevante trainingen.

Je komt terecht in een team waar kameraadschap en passie voor het vak vooropstaan. We bieden je een werkplek waar jouw bijdrage direct impact heeft op de kwaliteit van het product voor onze klanten. Je krijgt ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling! 💪🏼

Lijkt me leuk

👌Een gevarieerde baan met mooie verantwoordelijkheden;
💶Een salaris tussen de € 2600 en € 3200;
🙌Klanten blij mogen maken;
🤑 Fikse korting op het gehele assortiment;
🏝 25 vakantiedagen obv een fulltime dienstverband;
🚗 Reiskostenvergoeding (als je verder dan 15 km woont) en een pensioenregeling;
😊 Werken in een gezellige omgeving met een goede werksfeer;
🥳 Genieten van leuke teamuitjes, feestjes en borrels;
📚 Een opleidingsbudget van € 750,- per jaar;
🥪 Een verzorgde lunch;
🧘‍♂️ Onbeperkt toegang tot onze eigen wellnesstuin.

Selectieprocedure Teamleider bouw

Al overtuigd? Leuk! Het begint met het invullen van het  formuliertje. Daarna volgen deze stappen:

Deze fantastische producten hebben de hoofdrol bij Welvaere

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Het kantoor en de hottub werkplaats zijn gevestigd in Nijkerk, onze sauna productie zit in Putten en we hebben verkooppunten in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren”.

🔨 Je hebt al enkele ervaring in de bouw en bent fulltime beschikbaar;
🗣️Goede communicatieve vaardigheden voor klantinteractie en teamcoördinatie;
🤝Vermogen om zelfstandig te werken en in teamverband;
⏱️Je bent flexibel in werktijden en reizen van en naar klantlocaties;
🚗Rijbewijs is een vereiste, BE rijbewijs is een pluspunt.