Twee rechter handen? 👋 Wij zoeken jou!

Ben jij timmerman, monteur, assemblage medewerker of ben je gewoon lekker handig? Wij zoeken saunabouwers bij Welvaere! Samen met de leukste collega’s ga je op pad en bouw je de mooiste sauna’s bij onze klanten in de tuin of in onze saunafabriek in Putten. De kans is groot dat je dit nog nooit hebt gedaan, maar dat komt helemaal goed. We leren het je graag!

Gelijk solliciteren
💶 Een lekker salaris tussen de €2.450 en €3.000, reiskostenvergoeding, lunchvergoeding én overuren tegen 125%;
🛠 Een volledig ingerichte werkbus met alleen het beste gereedschap;
🤑 Fikse korting op ons hele assortiment hottubs en sauna’s;
🏝 25 vakantiedagen obv een fulltime dienstverband;
👌 Extra 8 uur betaald verlof voor de tandarts, dokter of autogarage;
📚 Een opleidingsbudget van € 750,- per jaar;
🎉 Ongekend goede werksfeer met onvergetelijke feestjes, borrels en teamuitjes;

Sollicitatieprocedure

Dat vinden we heel leuk! Het begint met het invullen van het formulier. Daarna volgen deze stappen:

Deze fantastische sauna’s ga jij bouwen

Jouw werkweek als Timmerman bij Welvaere

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Het kantoor en de hottub werkplaats zijn gevestigd in Nijkerk, onze sauna productie zit in Putten en we hebben verkooppunten in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren”.

Solliciteren

Op maandagochtend stap je rond 7 uur samen met je collega in de auto. Vandaag staat de opbouw van een Tønsauna 200 in Emmen op de planning. Samen laden jullie de spullen uit en beginnen met het bouwen van de sauna. Jullie hebben allebei je eigen taken en vullen elkaar mooi aan. Jullie werken lekker door (met de nodige pauzes natuurlijk) en ronden de klus om 15.30 af en rijden jullie weer naar Putten.

De volgende dag beginnen jullie in Putten. Er moet een Tønsauna 330 opgebouwd die daarna in zijn geheel met kraan bij de klanten geleverd wordt. In de saunafabriek leggen jullie alles klaar en gaan aan de slag.

Om 12 uur lunchen jullie met de collega’s van de productie in de kantine en spelen nog een gezellig potje tafelvoetbal. Om 16.00 is je werkdag weer voorbij.

De rest van de week bouw jij nog 3 mooie Tønsauna’s op bij klanten in de tuin. Jullie rijden van Flevoland naar Limburg en komen op de mooiste plekken. Donderdag wordt het wat later en er moet natuurlijk wel gegeten worden, dus sluiten jullie de dag af bij de Mc Donalds. Vrijdag om 16.00 eindig je jouw werkweek met een drankje met je collega’s in Putten (of niet natuurlijk, maar net wat je uitkomt 🙂).