Skip to main content
MARKETING

Elke dag de dikste video's maken

Zie je een mooie sfeervideo van Welvaere voorbij komen, een video met informatie over onze producten of misschien wel een vacaturevideo? Die maakt onze videograaf Daan! In het afgelopen jaar heeft hij uren aan beeldmateriaal gespaard en maakt daar de tofste video’s van. En ze worden steeds mooier en beter, want Daan en daarmee ook zijn video’s blijven zich doorontwikkelen. We spreken hem over zijn werk, wat het leuk maakt om hier te werken en waarom hij dat anderen ook zou aanraden!

Video’s in allerlei soorten en maten

“Sinds iets meer dan een jaar ben ik videograaf bij Welvaere. Ik maak allerlei soorten video’s. Bijvoorbeeld van de productie in Nijkerk en Putten, productvideo’s, sfeerimpressies tijdens shoots, maar ook instructie- en informatievideo’s en natuurlijk de weekly’s, onze interne updatevideo’s. Binnenkort ga ik een  bedrijfsvideo maken voor het project werken bij Welvaere. Allemaal heel verschillend en leuk. Ik denk dat ik de shoots wel het leukste vind om te doen, dat is altijd heel gezellig en lekker hectisch. Maar ook de weekly vind ik heel leuk om te filmen, dat is een half uurtje rennen door het bedrijf. Altijd lachen.”

Collega’s leren kennen vóór de eerste werkdag

“Toen ik hier begon was het nog coronatijd, dus de helft van het team werkte nog veel vanuit huis. Ik zag ze wel digitaal, maar dat is toch anders. Het was sowieso erg rustig, want de werkplaats had toen vakantie en op maandag is sales er niet. Ik was werknemer 52 hadden ze me verteld, maar dacht op dat moment waar is iedereen! Wat heel leuk was, was dat ik voordat ik begon met werken al mee was geweest met het teamuitje. We gingen een middag suppen en uiteten. Zo leerde ik het marketingteam al een beetje kennen.”

Van veel regels naar veel vrijheid

“Hiervoor heb ik bij Ziggo Sport en ESPN gewerkt. Ik was daar eindverantwoordelijk voor wat er op tv te zien was. Als er bijvoorbeeld een live-uitzending was, dan moest ik ervoor zorgen dat het vanaf de bron bij ons binnenkwam en dat het op televisie te zien was. Dat was wel leuk, maar je had daar geen vrijheid en er waren veel regels. Je hield je gewoon aan het programma en als je een foutje maakte ging dat over duizenden euro’s. Bij Welvaere mag je ook dingen doen die je zelf leuk vindt. En het is ook wel heel lekker dat ik geen avond, nacht en hele vroege ochtenddiensten meer hoef te draaien.”

“Ik heb de opleiding allround audiovisueel gedaan en daarna nog audiovisueel specialist. Hier heb ik voor  het werk dat ik nu doe wel wat basiskennis opgedaan, maar ik heb vooral veel geleerd door het gewoon te doen. Ik heb ook veel geleerd van Jorrit, hij weet veel van filmen af en maakte voordat ik kwam de meeste video’s.”

Daan’s signature look

Van alle markten thuis

“De vrijheid die je hier krijgt vind ik dus heel fijn, in principe maak je gewoon je eigen planning elke week. En de sfeer die we hier hebben, zie je niet bij veel bedrijven denk ik. De feestjes, barbecues en gewoon even op en neer rijden naar België voor een drankje met het hele bedrijf bij het nieuwe pand maken de sfeer echt uniek.  Ik denk niet dat je dat veel tegenkomt bij andere werkgevers.”

“Wat ik ook leuk vind is dat je af en toe op andere afdelingen bijspringt, bijvoorbeeld bij sales op zaterdag (in Nederland of België) of in de vakantie bij de klantenservice. Daar leer je ook heel veel van en je leert het bedrijf weer op een andere manier kennen.” 

Veel ruimte voor doorontwikkeling

“Ik vind de shoots dus heel erg leuk om te doen. De sfeer is altijd goed en het is gezellig. De laatste shoot in Wanneperveen vond ik het leukst tot nu toe. Bij de eerste shoots was ik nog een beetje zoekende. Ik volgde vanuit werk een assertiviteitstraining en de middag van de kerstshoot vroeg de trainer of ik nog uitdagingen had in de komende tijd. Dat was voor mij wel de kerstshoot. Dit was weer de eerste shoot na lange tijd en ik merkte toen al dat het een stuk beter ging. Ik nam al meer de touwtjes in handen. En nu met de laatste shoot in Wanneperveen merkte ik weer dat het beter ging dan de vorige keer. Je leert echt door veel te doen. Als ik nu kijk naar hoe het een jaar geleden was toen ik net begon en hoe het nu is, is dat een wereld van verschil!”

Werken bij een bedrijf dat goed voor je zorgt?  Kom werken bij Welvaere!

“Als je houdt van een goede sfeer, werken met jonge mensen, veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling, dan zou je hier moeten solliciteren. Ze zorgen hier goed voor je en hebben het beste met je voor. Het maakt niet uit wat je bent of wat je doet. Als je bijvoorbeeld nog geen ervaring hebt in een bepaalde functie, maar je hebt de wil om hard te werken en het te gaan doen, dan zou je ook een kans krijgen! Je werkt met heel veel verschillende soorten mensen, maar ook wel weer een beetje hetzelfde. We houden allemaal van een borreltje en een feestje!”

Vacatures bekijken!
×

 

Wil je meer weten over een vacature of over Welvaere of wil je kennis met ons maken? Leuk! Stuur ons een appje! Linsey of Miranda van HR reageert zo snel mogelijk.

× Vragen of kennis maken? App ons!