QUALITY. TIME. OUTDOORS.

Welvaere in het kort

Wij bij Welvaere zorgen ervoor dat iedereen in Europa geniet in de buitenlucht. In onze eigen ontworpen Ducktubs, Tønsauna’s en andere buitenproducten. We zorgen voor die plek om volop te genieten en waar waardevolle, plezierige en ontspannen momenten worden gecreëerd. Oftewel; Quality. Time. Outdoors. Dat is waar wij voor staan.

70
Entoushiaste Welworkers

8

Busjes op de weg

5

Locaties

6000

Bomen geplant met Trees for All

3000+

Tuinen in Europa

4

Productielocaties

Dit zijn wij

Maak kennis met onze Welworkers

Hét enige bedrijf in Nederland waar het geoorloofd is om in je badkleding rond te lopen

De werkplek waarbij je na 17.00 ook nog graag blijft hangen voor een potje (tafel)voetbal

Wel een management geen overheersende hiërarchie 

Moet Chiel, de eigenaar, naar de kapper? Ook dat mag je gewoon zeggen

Onze Cultuur

De drijvende kracht en het succes van Welvaere zijn onze mensen en de cultuur binnen het bedrijf. Begonnen als kleine groep vrienden, uitgegroeid tot een grote club van kameraden. Een club van babbelaars, avonturiers, artiesten, pioniers, verhalenvertellers, dromers en uitvinders. Stuk voor stuk gedreven, met hart voor de zaak en klaar om samen iedere dag klanten blij te maken met ontspannen momenten in de buitenlucht. 

Zonder deze groep van 70+ Welworkers in Nederland, België én Duitsland zouden we niet staan waar de nu staan. Die vriendschappelijke cultuur maken wij samen en hierdoor is Welvaere een fantastische plek om bij terecht te komen. Niet alleen als medewerker, maar ook jij als klant voelt je direct bij ons thuis.

Hoera! Yes! Feest! Wij staan in de top 250 groeibedrijven van NLGroeit