https://www.youtube.com/watch?v=XY8mcSGxjaQ

Gewoon Geweldige Cultuur Collega's Tijd

bij Welvaere

Gewoon Geweldig

70+ Welworkers zorgen inmiddels in drie verschillende landen voor de goede sfeer binnen het bedrijf. Welke locatie je ook binnenstapt, het voelt overal hetzelfde en je voelt je direct thuis. Deze Welworkers zijn allemaal, stuk voor stuk, het succes achter de unieke cultuur van Welvaere. 

De sleutel van ons succes. Met ongeschreven richtlijnen, tradities en rituelen. Precies dat maakt Welvaere uniek en zorgt voor een ontzettend fijne werksfeer waarin wij allemaal kunnen en mogen vlammen. Binnen onze cultuur zijn er vier belangrijke kernwaarden: Betrokken, Ondernemend, Kameraden en Strijders. 

Gevangen in het woord BOKS en wanneer ze met elkaar verbonden zijn is het Gewoon Geweldig. Deze twee woorden vaak gevolgd door een derde woord beginnend met de G kom je dan ook veel bij ons tegen. Deze groep woorden beschrijft wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en helpt ons keuzes te maken. De standaard binnen Welvaere, want alles moet Gewoon Geweldig zijn. 

VERBONDEN, BEGAAN & TROTS

Betrokken

Een eigenschap die staat voor een echte Welworker is betrokken zijn. Niet alleen bij elkaar. Ook bij het bedrijf en bij iedereen die bij ons binnenloopt. We zijn er niet vies van om een ander te helpen en bij te springen op een andere afdeling. Als er iets te vieren is, zijn wij er met de hele club bij en zijn we ontzettend trots. Trots op grote en kleine dingen. Dat we onderdeel zijn van deze organisatie, trots als we een succes behaald hebben, maar ook als er een goede review binnenkomt of iemand geslaagd is voor zijn/haar diploma.

SCHERP EN EEN STAPJE EXTRA

Ondernemend

Iedere week verandert er bij ons wel iets. Is het niet groot, is het wel klein. Onze Welworkers schrikken daar niet meer van, met als gevolg dat we blijven leren en blijven ondernemen. Verbeteren en altijd een stapje extra zetten als het nodig is. Om ervoor te zorgen dat iets niet meer gewoon is, maar gewoon geweldig. Elke dag een beetje beter. Scherp op ons eigen werk, maar ook dat van een ander. En als we ergens tegenaan lopen, dan proberen we het gewoon nog een keer, maar dan net iets anders.

SAMEN, PLEZIER & OPEN

Kameraden

Collega’s waarbij het voelt alsof je in een warm bad terecht komt. In een hechte vriendengroep. Wij zijn een stel kameraden gemixt van jong naar oud. Collega’s die ook je vrienden zijn. Dat is onze kracht en maakt ons uniek. Met je vrienden, kameraden of makkers doe je alles samen, heb je plezier en kun je altijd eerlijk zijn.

Vriendschappen ontstaan wanneer je dezelfde interesses hebt. Wanneer je naast serieus zijn ook met elkaar kunt lachen en wanneer je op hetzelfde niveau staat. Bij Welvaere heerst er weinig hiërarchie. Als je op zaterdag bij ons werkt is je mening net zo belangrijk als die van de sales manager. En op de vrijdagmiddagborrel drink je gewoon een biertje, stap je in de hottub of win je een potje beerpong van Chiel of Bas.

DAADKRACHTIG, GEDREVEN & ENERGIEK

Strijders

Wij zijn energiek, daadkrachtig en gedreven. Dit stralen al onze Welworkers stuk voor stuk uit. Iemand die voor het eerst een voet bij ons over de drempel zet proeft, hoort en voelt dit meteen. Samen strijden we voor de beste resultaten, voor Welvaere en voor onze klanten.