Stage lopen op de leukste marketingafdeling van Nederland?

Word marketingstagiair bij Welvaere!

en krijg:

  • 💶 Een leuke stagevergoeding;
  • 🙌 Ongekend goede werksfeer met leuke feestjes, sportdagen, teamuitjes en gezellige pauzes;
  • 🥪 Volledig verzorgde lunch;
  • 🧘‍♂️ De meest ontspannen werkplek van Nederland. met onbeperkt toegang tot onze eigen wellness in de tuin.

Doe jij op dit moment een MBO-opleiding in de richting Marketing/Communicatie en ben je op zoek naar een meewerkstage bij een supertof bedrijf? Dan zit je bij Welvaere hélemaal goed!

Bij Welvaere werk je op de marketingafdeling aan het hele pakket. Zo ga je aan de slag met onze social media kanalen, de website, denk je mee met social ads, onze nieuwsbrief en help je mee tijdens shoots. En dat is nog maar een topje van de ijsberg. En de marketingexperts vertellen jou natuurlijk alles wat zij weten, zodat je met een goed gevulde rugzak vol kennis je stage afrondt.

Wat wij dan van jou verwachten?

  • 🎒Je bent bezig met een MBO-opleiding in de richting Marketing of Communicatie;
  • 🕘Je bent op zoek naar een fulltime meewerkstage voor langere tijd;
  • 💡Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en bent bereid er helemaal voor te gaan;
  • 💯Je kijkt graag verder dan de afgesproken werkzaamheden en toont initiatief;
  • ✌️ Je vindt het leuk om in een informele omgeving te werken waar ook veel ruimte is voor gezelligheid.

Dit past bij jou

Een leerzame stageplek

Onze wellnessproducten

Gezelligheid met je collega’s

Een dag als marketingstagiair bij Welvaere

Je dag begint rond 7.45 uur met een bakje koffie of thee in de kantine in Nijkerk. Om 8 uur ga je aan de slag. Samen met je stagebegeleider heb je gekeken welke werkzaamheden je op gaat pakken en die heb je ingepland in je agenda.

 Vandaag bedenk jij social media posts voor het grote demoweekend dat er aan zit te komen en maak je hiervoor een uitnodigingsmail. Daarna schrijf je een script voor een informatievideo die je binnenkort gaat opnemen met onze videograaf Daan. 

Om 12 uur geniet je samen met het hele bedrijf van een welverdiende en verzorgde lunch.

Je loopt een rondje in de buitenlucht, geniet van de zon in onze Experience Tuin, speelt een potje voetbal op het buitenterrein of gaat de strijd aan met tafelvoetbal, darten of poolen.

Om 13.00 vervolg je je werkdag. De marketingvergadering staat op de planning en je kijkt welke aanpassingen er moeten gebeuren op de website en in de helpdesk. Daarna ga je op zoek naar toffe locaties voor onze volgende shoot. Ook is er natuurlijk tijd om te werken aan jouw schoolopdracht en kijk je daarnaast zelf ook wat je nog meer kunt doen, daar worden we blij van!

Om 17.00 is je werkdag voorbij, drink je nog iets op de wo- of vrijmibo, speel je nog een potje tafelvoetbal en ga je naar huis.

Een greep uit onze fantastische producten

Lijkt me leuk
70+ Welworkers

Word onderdeel van een hecht en gezellig team

Een team waarin je warm wordt onthaald en de plek waar jij 100% jezelf kunt zijn. En waar wij en jij ervoor zorgen dat het iedere dag een stukje beter gaat. Zo telt jouw mening altijd, mag je voor iedere afdeling een goed idee inbrengen, heb je maandelijks een kort gesprek om te kijken waar je staat en waar je verder in kunt ontwikkelen en zijn wij fan van de leukste teambuilding activiteiten.

Om het werk voor iedereen een beetje spannend te maken, maak je iedere week kans om de wisselbeker te winnen. Die ontvang je als je een Gewoon Geweldige prestatie hebt geleverd, jij mag je dan Welworker van de week noemen.

Vieren

Je maakt kans op de wisselbeker en proosten regelmatig op een succes.

Eigen festival

We organiseren ieder jaar een echt Weltifest. Hét Welvaere festival waar je bij wil zijn!

Sportdagen

Drie keer per jaar organiseren wij een sportdag met het hele team.

Verzorgde lunch

De lunch krijg je van ons. Ben je onderweg? Dan ontvang je een vergoeding.

Snelgroeiend bedrijf met een grote liefde voor genieten in de buitenlucht

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Het kantoor en de hottub werkplaats zijn gevestigd in Nijkerk, onze sauna productie zit in Putten en we hebben verkooppunten in Nederland, Duitsland en België. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren”.

70+ medewerkers

5 locaties in Europa