Meet the team!

Je toekomstige collega-vrienden

We werken inmiddels met zo’n 70 enthousiaste Welworkers in Nederland, België én Duitsland. In verschillende teams met ieder hun eigen expertise. Sta jij er binnenkort ook tussen?

Chiel

Chiel

Founder

Iedere keer als Chiel zegt: 'Ik heb een idee' weet je zeker dat iedereen op het puntje van zijn stoel zit. Bedacht en uitgewerkt in zijn eigen kleine kantoortje weet je dat het een succes wordt. Hij heeft al veel van de wereld gezien maar zijn favo plek is toch echt in een hottub. Mét een Cuba Libre!
Bas

Bas

Directeur

Bas, onze eindbaas. Een trotse baard drager en een duizendpoot binnen Welvaere. Bas helpt iedereen door te groeien waar zelfs de Burj Khalifa geen raad mee weet.

Jorrit

Sales & marketing manager

Jorrit houdt de gehele marketing in het vizier met een scherpe blik. Dagelijks vliegen zijn vingers over het toetsenbord en analyseert hij onze cijfertjes. Een grappige creatieveling met een brein voor online media én een grote speler op de piano. Vraag hem ieder willekeurig nummer te spelen en hij kan het!
Bas

Bas

Operationeel manager

Bas houdt zich bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen Welvaere en is de linkerhand van onze andere Bas, die met baard. Altijd in voor gezelligheid en niet te beroerd om ergens anders te helpen. Zo gaat hij met plezier op serviceklus of bouwt tussendoor nog even een sauna!

Linsey

HR manager

Linsey zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft bij Welvaere, en dat doet ze goed! Altijd een lach op haar gezicht en helpt je met liefde. Met haar plan- en organisatie skills wordt alles in goede banen geleid op het HQ in Nijkerk.
Sanne

Sanne

Teamcaptain marketing

Met een gouden vulpen schrijft Sanne de mooiste teksten of blogs die je ooit gaat lezen. Gezellig en een talentje in het organiseren van onze grote en kleine fotoshoots! En zorgt er daarnaast voor dat alles op de marketingafdeling als een speer gaat.
Alwin

Alwin

Klantenservice

Wanneer je vragen hebt over jouw hottub of sauna of je mist iets dan kom je bij onze goedlachse Alwin terecht. Hij regelt het met alle plezier voor je. Altijd een aantal goede grappen in zijn broekzak en een tikkeltje bijdehand. That is the Alwin we love!
Pieter

Pieter

Manager locatie België

Pieter is verantwoordelijk voor onze nieuwste showroom in België. Momenteel worden alle makelaars door hem gecontacteerd en gaat hij op zoek naar de mooiste locaties om onze producten tentoon te stellen. Samen met het marketingteam gaat Pieter ervoor zorgen dat ook in België niemand meer om Welvaere heen kan!
Willem

Willem

Productiemedewerker sauna

Willem is de oudste medewerker van de saunafabriek, maar doet zeker niet onder voor de rest. Met zijn jonge geest, kennis en plezier zorgt hij ervoor dat de sauna’s er picobello uitzien!
Beni

Beni

Manager locatie Duitsland

Deze strijder geeft altijd de volle 100% plus een beetje meer. Verwacht doordachte gesprekken met een vleugje Duitse humor. En ga vooral geen uitdaging met Beni aan, want verliezen staat niet in zijn woordenboek. Hij heet je van harte welkom in onze showroom in Cawl, Duitsland!
Damian

Damian

Productiemedewerker hottub

Damian is het nieuwste gezicht van de hottub productie. Met veel precisie en geduld zorgt hij ervoor dat jouw toekomstige Ducktub is voorzien van een bubbel-en jetsysteem.
Nick

Nick

Servicemonteur

Onze goedlachse Nick is vaak onderweg om defecten bij onze klanten op te lossen. Mocht hij even niet in de auto hoeven stappen, dan is hij te vinden in onze werkplaats om te helpen.
Stefan

Stefan

Productiemedewerker zaterdagteam hottub

Stefan, een enthousiaste, goedlachse medewerker binnen het zaterdagteam. Een trappetje of bodem schroeft hij zo met zijn ogen dicht in elkaar.
Joppe

Joppe

Verkoopadviseur

Joppe wordt een stuk vrolijker van hottubs en sauna’s dan van fietsen verkopen. En dat snappen wij helemaal. Op de zaterdag en in de vakanties ondersteunt hij het salesteam met veel plezier. Wanneer hij niet aan het werk is is Joppe hard bezig met studeren aan de Pabo en speelt hij op hoog niveau waterpolo.

Marco

Teamcaptain saunabouwers

Wanneer wij begonnen met het sauna bouwen was Marco er als de kippen bij om de hottubproductie te verlaten en naar buiten te gaan. Marco, altijd in voor gezelligheid en is iedere dag met plezier onderweg om jouw sauna in elkaar te zetten. Dat allemaal gewoon in jouw achtertuin.

Bram

Alleskunner

Bram heeft inmiddels al wel op iedere afdeling geholpen in de tijd dat hij bij Welvaere werkt. Zo is hij inzetbaar in de werkplaats, op de sales- en service afdeling en kan hij ook bijspringen bij R&D. Eigenlijk is Bram bijna onderdeel van het interieur. En 1 ding is zeker als Bram ons uit de brand helpt is het met zekerheid gezellig. Bram heeft ook iets waar wij allemaal jaloers op zijn, Mario. Een originele rode Vespa.
Miranda

Miranda

HR-medwerker

Tijdens het verlof van onze Linsey pakte Miranda iedere uitdaging en taak met beide handen aan. En dat heeft ze zo goed gedaan dat we haar nu niet meer kunnen missen. Sociaal, zorgzaam en een echte regelaar!

Rouben

Teamcaptain sales

Scherp, vrolijk en een sterke visie op hoe we iedere klant een nog betere ervaring kunnen bieden. Rouben zal je niet snel tegenkomen in een trainingsbroek met t-shirtje. Nee, deze man ziet er altijd tip top uit. Een echte aanpakker, en let je even niet op? Dan sta je zo uren met hem te kletsen.
Sven

Sven

Verkoopadviseur

Sven is iemand die niet bang is. Toen hij de baan van zijn dromen bij Welvaere langs zag komen sprong hij gelijk op zijn fiets om zijn sollicitatie persoonlijk langs te brengen. En zoals je ziet heeft dat gewerkt! Sven weet jou alles te vertellen over onze Ducktubs en Tønsauna’s.
Maarten

Maarten

Hottub bezorger

Ook Maarten is iedere dag onderweg. Hij bezorgt onze mooie producten ook in het buitenland. Zo kan het zijn dat hij soms een week onderweg is om klanten blij te maken!
Aaron

Aaron

Productiemedewerker zaterdagteam hottub

Aaron fietst iedere zaterdag met plezier naar Nijkerk. Werken met zijn handen doet Aaron graag hij houdt er namelijk van om dingen zoals meubeltjes zelf te maken.
René

René

Productiemedewerker metaalfabriek

Met Rene als toevoeging binnen onze metaalproductie zijn we klaar voor de toekomst. Waar Jeroen eerst nog alleen was, zijn er nu twee. En twee extra handen betekent extra veel BBQ's en andere onderdelen.

Alyne

Financial Controller

Alyne zorgt ervoor dat onze administratie altijd picobello in orde is. Facturen versturen en alles inboeken, ze draait haar hand hier niet voor om. Daarnaast kent Alyne inmiddels de vele winkels op internet uit haar hoofd. Want hebben wij iets nodig, dan bestelt zij dit ook voor ons!

Jannie

Interieurverzorgster

Jannie zorgt ervoor dat ons kantoor er iedere dag weer stralend bij staat. Alle rommel die wij maken, ruimt zij met alle plezier weer voor ons op.
Melany

Melany

Community marketeer

Melany zorgt bij Welvaere voor onze hechte community. Van iedere klant maakt zij een echte fan. Niets is daarbij te gek om jou in het zonnetje te zetten. Gezellig en daarnaast ook een talent in het schrijven van onze fantastische (online) nieuwsbrief!

Joey

Teamcaptain saunaproductie

Toen we begonnen met het opzetten van de saunafabriek was Joey er als eerste bij om de fabriek op te zetten. Inmiddels gegroeid tot teamcaptain en zorgt hij er voor dat alles in de fabriek op rolletjes loopt. Zorgt als een baas voor de lekkerste lunch en kruipt af en toe ook nog eens achter de computer.
Jesse

Jesse

Hottub bezorger

Jesse heeft zijn kleine servicebus ingeleverd voor de grote bezorgbus. Hij maakt dagelijks klanten blij met de levering van hun Ducktub hottub.
Alexis

Alexis

Verkoopadviseur Duitsland

Met haar enthousiasme, lach en kennis helpt Alexis onze Duitse klanten in de showroom in Calw. Naast vloeiend Duits spreekt ze ook perfect Engels omdat ze uit Amerika komt.
Ricardo

Ricardo

Saunabouwer

Ricardo rijdt het hele land door om de sauna's een mooie plek te geven. In 1 dag gebouwd in jouw tuin!

Bart

Verkoopadviseur

Bart is een vrolijke en gezellige aanwinst. Parttime model voor onze fotoshoots en ondersteunend aan onze sterspelers op de adviseurs afdeling! mr. AquaClean is zijn bijnaam en heeft nog wel eens moeite met ons kloksysteem, dat kost hem dan zo een aantal dozen saucijzenbroodjes.
Bas

Bas

Productontwerper

Naast dat Bas zich echt helemaal thuis voelt tussen hout, vuur en gezelligheid is Bas vooral bezig met kou. IJzige kou zelfs. Bas is namelijk dé ontwerper van onze enige echte Icetubs van Nederlandse bodem!
Tupac

Tupac

Productiemedewerker sauna

In onze productiehal loopt ook Tupac iedere dag rond. Met plezier werkt hij samen met Elbert, Yori en Willem om ervoor te zorgen dat de mooiste sauna pakketten worden gemaakt. En tijdens een Welvaere sportdag moet je ervoor zorgen dat je bij hem in het team zit, want Tupac is heel fanatiek!
Mike

Mike

Productiemedewerker zaterdagteam hottub

Mike komt iedere zaterdag met veel plezier naar zijn werk. Mike doet zeker niet onder voor Jacco en gooit dan ook regelmatig een scherpe opmerking terug 😉
Erwin

Erwin

Productiemedewerker hottub

Voordat Erwin bij ons kwam werken had hij onze geweldige bezorg bus al vaak in zijn straat zien staan. In de werkplaats voelt Erwin zich helemaal thuis op station drie, de afmontage van alle systemen en Erwin werkt zo hard, dat de andere stations hem niet bij kunnen houden.

Daan

Videograaf

De camera is letterlijk aan Daan zijn hand geplakt want hij filmt wekelijks de Weekly en alle andere content waar video materiaal voor nodig is. Binnenkort staat onze website vol met handige filmpjes!
Christiaan

Christiaan

Bezorger hottub

Zie je een bus van Welvaere rijden, dan is de kans groot dat Chris achter het stuur zit. Altijd vrolijk en door weer en wind is hij onderweg om klanten blij te maken met hun Ducktub hottub.
Lorenzo

Lorenzo

Verkoopadviseur België

Lorenzo staat samen met Pieter in ons Belgisch Experience Center in Deinze voor je klaar. Wil dit jaar zijn eerste marathon lopen en is een sterspeler in tafelvoetbal. Samen met Pieter kan hij nu het Belgische team vormen om zo in Nederland, op het Welvaere HQ, de overwinning te pakken!
Laszlo

Laszlo

Marketingmedewerker Duitsland

Laszlo werkt vanuit Nederland voor Welvaere Duitsland. Hij zorgt ervoor dat niemand daar meer om Welvaere heen kan. Naast zijn werk is hij hard aan het oefenen om straks foutloos Nederlands te kunnen.
Ruben

Ruben

Productiemedewerker zaterdagteam hottub

Geef onze Ruben een zaag en schuurmachine en hij maakt de allermooiste trappetjes voor je! Ook doordeweeks is hij vaak bij Welvaere te vinden om de productie te ondersteunen.
Sebastian

Sebastian

Verkoopadviseur Duitsland

Sebastian is de nieuwste topper in het Duitse team. Tegenwoordig hard in de leer bij zijn collega’s om alles van onze producten te leren kennen. En dit is niet zonder resultaat want hij had binnen no-time zijn eerste Ducktub verkocht!
Danny

Danny

Servicemonteur

Ook Danny is veel onderweg. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland zorgt hij ervoor dat alle defecten in no-time worden verholpen zodat u snel weer kunt genieten in uw eigen hottub of sauna!
Pieter

Pieter

Productiemedewerker zaterdagteam hottub

Omdat we graag ook onze eigen Pieter in Nederland wilde hebben kwam Pieter ons zaterdagteam versterken. Pieter houdt ervan om in de buitenlucht te zijn hij wil namelijk een opleiding volgen tot boswachter.
Mark

Mark

Productiemedewerker hottub

Mark is de topper van station 1. Hij zorgt ervoor dat alle systemen die in jouw Ducktub komen voor gemonteerd zijn. Zo boort hij de gaten en zorgt voor een goede isolerende laag.
Michel

Michel

Productiemedewerker hottub

Michel maakt graag een praatje met zijn collega's en is altijd aan het werk met een lach. Met zijn groene vingers zorgt hij er ook voor dat alle planten bij ons in leven blijven.
Sander

Sander

Saunabouwer

Sander houdt van motorrijden en komt samen met Marco bij jou langs om de sauna van je dromen op te bouwen in je eigen tuin. Kwaliteit gegarandeerd!
Joëlle

Joelle

Productiemedewerker hottub

Dankzij Joelle is de werkplaats eindelijk een vrouw rijker. Joelle is namelijk de eerste vrouw ooit binnen onze hottub productie. Deze topper staat op het laatste station en zorgt ervoor dat de hottub helemaal afgemonteerd wordt. Doordat zij het 5 dagen in de week zonder gemopper uit houdt tussen de mannelijke collega’s verdient ze zeker de Welvaere beker!

Fellorance

Interieurverzorgster

Fellorance zorgt er altijd met een glimlach voor dat wij in een schoon kantoor zitten. Samen met Jannie poetst zij zo hard zodat we bijna letterlijk van de vloer kunnen eten.

Erwin

Teamcaptain hottubproductie

Met veel plezier, rust en altijd een lach op zijn gezicht zorgt Erwin ervoor dat zijn team de beste hottubs van Nederland maakt. Hij zorgt ervoor dat iedereen fijn werkt door altijd de leukste muziek te draaien en een goede planning te maken.