Werken in een prachtige showroom en tuinen in heel België omtoveren tot wellnessparadijsjes?

Word onze nieuwe Verkoopadviseur in Deinze (BE)

en krijg:

 • 😍Een gevarieerde baan waarbij jij gasten in de showroom of telefonisch helpt het wellnessproduct van hun dromen te vinden;
 • 🧘‍♂️ De meest ontspannen werkomgeving van België. met onbeperkt toegang tot onze eigen wellness in de tuin;
 • 🤑 Fikse korting op ons hele assortiment;
 • 🏝 25 vakantiedagen obv een fulltime dienstverband;
 • 🚗 Reiskostenvergoeding (als je verder dan 15 km woont) en een pensioenregeling;
 • 🥪 Volledig verzorgde lunch
 • 📈 Structureel tijd voor projecten, verbeteringen doorvoeren en (zelf)ontwikkeling
 • 📚 Een opleidingsbudget van € 750,- per jaar;
 • 🙌 Ongekend goede werksfeer met leuke feestjes en teamuitjes;

Samen met Pieter, Lorenzo en Magnus ga jij aan de slag in de mooiste showroom die Welvaere heeft, in Deinze vlakbij Gent. Vijf dagen in de week (dinsdag t/m zaterdag) sta jij klaar om klanten te ontvangen en hen te helpen in hun zoektocht naar een fijne hottub, sauna, spa of buitenkookproduct.

Jij bent verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten en draagt bij aan een gezellig, warm ontvangst voor iedere klant. Je zet een lekker bakje koffie of thee voor ze en vertelt ze alle ins en outs over onze producten. Op de momenten dat er geen klanten zijn, ben je bezig met de opvolging van offertes of duik je in interessante projecten.

Wat wij dan van jou verwachten?

 • 🕘Je bent op zoek naar een fulltime (38-40 uur) baan;
 • 👉Op zaterdag werken is voor jou geen probleem (di-za);
 • 👏Je hebt uitstekende verkoopskills en hebt een representatieve uitstraling;
 • 💡Je vindt het interessant om alles te leren over onze producten;
 • 🗣Veel met klanten praten hoort bij je functie, dat vind je geen probleem;
 • 🌍Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van Frans is een grote plus;
 • 💻 Wij werken met het CMS-systeem Hubspot en communiceren intern met Workplace. Fijn als je hier bekend mee bent, maar dat hoeft niet.
 • 🧑‍🏫 Ervaring mag, maar hoeft niet. We leren het je graag.

Deze fantastische producten ga jij verkopen

Dat zie ik wel zitten

Dit past bij jou

Klanten in de watten leggen

Adviseren, vragen beantwoorden en een verkoopgesprek voeren

Gezelligheid met collega’s

Jouw werkdag bij Welvaere

Doordeweeks begint jouw dag om 07:45 met een lekker bakje koffie, samen met je collega’s. Om acht uur lopen jullie naar het kantoor boven de showroom en bekijken jullie tijdens een dagstart samen de prioriteiten voor die dag. Welke afspraken staan erin, zijn er nog focusklanten of staan er nog veel mails open? Allemaal dingen om mee aan de slag te gaan. 

Om negen uur openen we de deuren. Je checkt even of de showroom en de tuin netjes zijn en kruipt nog even achter je laptop om wat mails van bestaande klanten te beantwoorden. Als een klant eenmaal een akkoord heeft gegeven ben jij  na aankoop namelijk nog steeds zijn of haar contactpersoon.

Klanten komen de showroom ingelopen. Je maakt een bakje koffie, loopt door de showroom, vertelt alles over het productieproces in de Nederlandse werkplaats en maakt een offerte op volgens de wensen van de klant. Als de klant naar huis is plan je in Hubspot een belletje in om ze na te bellen om te kijken of ze nog vragen hebben. 

Om 12 uur heb je een welverdiende pauze van een uur. Je geniet van de verzorgde lunch en loopt met een aantal collega’s nog een rondje buiten en kruipt weer achter je laptop. De rest van de dag help je klanten die een webofferte hebben aangevraagd, beantwoord vragen en gaat verder met de taken binnen het gezamenlijke project. Aan het einde van de dag zorg je dat de mailbox weer leeg is en om 17.00 is jouw dag weer voorbij.

Solliciteer meteen

“Naast dat we er gezamenlijk voor zorgen dat gasten zich welkom voelen in onze toonzaal en de targets worden gehaald, zijn we bezig met uitdagende projecten zoals bijvoorbeeld het opzetten van B2B verkoop. Een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is.”

Pieter

Op deze prachtige locatie kom jij te werken! 😍

Lijkt me leuk
70+ Welworkers

Word onderdeel van een hecht en gezellig team

Een team waarin je warm wordt onthaald en de plek waar jij 100% jezelf kunt zijn. En waar wij en jij ervoor zorgen dat het iedere dag een stukje beter gaat. Zo telt jouw mening altijd, mag je voor iedere afdeling een goed idee inbrengen, heb je maandelijks een kort gesprek om te kijken waar je staat en waar je verder in kunt ontwikkelen en zijn wij fan van de leukste teambuilding activiteiten.

Om het werk voor iedereen een beetje spannend te maken, maak je om de week kans om de medewerker van de twee weken te worden.Dat wordt je als je een Gewoon Geweldige prestatie hebt geleverd en als prijs mag je aan het rad draaien met leuke prijzen!

Vieren

Je maakt kans om aan het rad te draaien en we proosten regelmatig op een succes.

Eigen festival

We organiseren ieder jaar een echt Weltifest. Hét Welvaere festival waar je bij wil zijn!

Sportdagen

Drie keer per jaar organiseren wij een sportdag met het hele team.

Verzorgde lunch

De lunch krijg je van ons. Ben je onderweg? Dan ontvang je een vergoeding.

Snelgroeiend bedrijf met een grote liefde voor genieten in de buitenlucht

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Het kantoor en de hottub werkplaats zijn gevestigd in Nijkerk, onze sauna productie zit in Putten en we hebben verkooppunten in Nederland, Duitsland en België. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren”.

70+ medewerkers

5 locaties in Europa