Skip to main content
SAUNABOUWTEAM

Sauna's bouwen bij klanten thuis

Mensen blij maken met prachtige sauna’s in hun tuin, dat is wat Marco en zijn team elke dag doen. Ze gaan het hele land door om tuinen te voorzien van een mooie Tønsauna. Marco is daarnaast ook teamcaptain van de saunabouwers, als er iets geregeld moet worden voor het team doet hij dat. Op dit moment is hij dringend op zoek naar mensen om zijn team uit te breiden waardoor ze nóg meer dikke sauna’s kunnen gaan bouwen. We spraken hem over zijn baan en wat werken bij Welvaere nou zo leuk maakt.

Elke dag tuinen voorzien van Tønsauna’s

“We bouwen met het team dus elke dag sauna’s bij mensen thuis en af en toe doen we dat ook op bijvoorbeeld vakantieparken. Mijn werkdag begint tussen 6 en 7 uur, dan vertrekken we zodat we om 8 uur bij de klanten thuis kunnen zijn. Daar bouwen we dan een sauna op, dan rijden we weer terug, laden we voor de volgende dag en dan zit de werkdag erop. Afhankelijk van wat voor sauna het is, duurt het de ene keer korter dan de andere keer. Als het meezit zijn we wat vroeger klaar, maar je moet geen 9-5 mentaliteit hebben als je bij ons komt werken. We maken geregeld wat overuurtjes omdat we pas weggaan als de sauna helemaal is opgebouwd natuurlijk. Dit doen we in teams van twee en we zijn nu met z’n vieren. We zijn heel hard op zoek naar naar extra saunabouwers, zodat we meer mensen sneller blij kunnen maken.”

“Naast mijn werkzaamheden als saunabouwer, ben ik ook teamcaptain van het saunabouwteam. Als er dan voor de jongens iets geregeld moet worden, als er iets niet goed gaat of als ze iets nodig hebben, dan regel ik dat. Ook heb ik regelmatig bila’s met hun.”

Kom jij sauna's bouwen?

Maak mensen blij met prachtige Tønsauna’s in hun tuin!

Van parketvloeren en overkappingen naar sauna’s

“Ik werk nu ruim 2.5 jaar bij Welvaere. Toen ik net begon was het nog niet zo groot als het nu is. Toen was het nog productie van hottubs, sauna’s en service en deed ik van alles wat. Op dat moment kochten we de sauna’s nog in. Later toen we de sauna’s helemaal zelf gingen produceren, hebben ze mij gevraagd om dat te gaan doen en ben ik me helemaal gaan richten op de sauna’s. Ik heb hiervoor ook veel met hout gewerkt, legde parketvloeren en daarvoor bouwde ik tuinhuisjes en overkappingen bij mensen in de tuin.”

Leuk werk, veel gezelligheid en aandacht voor verbinding

“Het werk is leuk omdat je overal komt, het is lekker buiten en je maakt natuurlijk elke dag mensen blij. We hebben een leuke sfeer in het team en werken met leuke collega’s. En daarnaast zijn er natuurlijk de borrels en feestjes, daar wordt veel aandacht aan besteedt. Wij werken bij mensen op locatie vanuit Putten en komen normaal gesproken weinig in Nijkerk. Dus dan is het ook leuk dat je iedereen weer ziet en de collega’s spreekt waar je vroeger ook mee gewerkt hebt. Daardoor blijft het wel echt leuk!”

“Waarom mensen bij Welvaere zouden moeten komen werken? Het is gewoon een heel gezellig bedrijf, waarbij veel dingen worden georganiseerd om het voor iedereen leuk te houden; feestjes, borrels & sportdagen. Het is leuk werk, we hebben met de saunabouwers een leuk team en in de saunafabriek werken ook leuke jongens. En elke week doen we als het even kan een woe- en vrijmibo! Ik zou aanraden: solliciteer direct!”

Kom sauna’s bouwen bij Welvaere!

Lijkt het jou leuk om het team van Marco te komen versterken en elke dag sauna’s te bouwen, heerlijk in de buitenlucht? En daarnaast geregeld een drankje te drinken met je nieuwe collega-vrienden? Bekijk de vacature en solliciteer!

Vacatures bekijken
×

 

Wil je meer weten over een vacature of over Welvaere of wil je kennis met ons maken? Leuk! Stuur ons een appje! Linsey of Miranda van HR reageert zo snel mogelijk.

× Vragen of kennis maken? App ons!