Skip to main content
KLANTENSERVICE

Werken op de klantenservice van Welvaere

Als je een mail stuurt naar de klantenservice van Welvaere is de kans op dit moment 100% dat je geholpen wordt door Alwin, onze klantenservicetopper. En aan al die goede reviews op Trustpilot is wel af te lezen dat hij er goed in is, klanten blij maken. We spreken hem over zijn baan en hoe het is om te werken bij Welvaere!

Klanten blij maken met snelle antwoorden & efficiënte oplossingen

“Ik beantwoord eigenlijk alle mails en telefoontjes die bij ons binnenkomen. Hier ben ik de hele dag druk mee. Vragen van klanten zo snel mogelijk beantwoorden en problemen zo efficiënt mogelijk oplossen vind ik altijd een hele leuke uitdaging. Mijn doel is altijd om de mailbox op vrijdag helemaal leeg te hebben. Na het weekend zitten er dan weer zo’n 30 nieuwe mailtjes in.”

“Als het vragen zijn, beantwoord ik ze gelijk en bij servicevragen zet ik een aanvraag door naar onze planner die dan een monteur langs stuurt. Daarnaast heb ik er nog een aantal dingen omheen, bijvoorbeeld het versturen van pakketjes en houd ik de cijfers voor het MT. Wat er die week ervoor is binnengekomen, wat er is opgelost. Ik zet op een rij wat de vragen/problemen waren, hoeveel het er waren en waar dit mee te maken had. Bijvoorbeeld productkwaliteit of productie.”

“We zijn nu dus op zoek naar nog een klantenservicemedewerker. Hij of zij neemt het beantwoorden en doorzetten van binnenkomende mails en telefoontjes dan van mij over. Als er dan een meer ingewikkelde casus is, die niet zo 1, 2, 3 te beantwoorden of op te lossen is, ga ik daarin duiken.”

Blije klanten en positieve reviews, daar doe je het voor

“Vaak heb ik veel zin om weer naar het werk te gaan, maar zoals elke baan dat heeft zijn er natuurlijk soms ook wel eens mindere dagen. Aan het begin, toen de serviceafdeling nog moest worden opgezet, deed ik te veel door elkaar en daarbij was de productie ook nog vol in ontwikkeling.  Nu dit allemaal op de rit is, kan ik mij focussen op service, problemen snel oplossen en het blij maken van klanten. En het is altijd super fijn om in bijvoorbeeld reviews te lezen dat mensen blij zijn met de service of als je van iemand hoort dat ze onze serviceafdeling zo goed vinden en dat niet vaak zien. ”

De gezelligheid binnen Welvaere maakt het extra leuk!

“Ook gezelligheid die er altijd is, maakt het werken hier leuk. Een potje tafelvoetbal of buiten samen voetballen tijdens de lunch is altijd heel gezellig. Op de verschillende Welvaere party’s en borrels, maar ook gewoon tijdens het werk is het ook heel gezellig. Tijdens de woensdag- en vrijdagmiddagborrel kunnen napraten met collega’s heeft me er in de (te) drukke periodes ook wel echt doorheen gesleept.”

Waarom jij bij Welvaere moet komen werken? “Omdat het zo gezellig is, alles gewoon goed geregeld is en iedereen heel goed met elkaar op kan schieten!”

Zie jij het wel zitten om Alwins collega te worden? Dat wordt naast hard werken, veel gezelligheid met regelmatig een mop of raadsel uit Alwins moppentrommel én natuurlijk zo’n 70 andere extra nieuwe collega-vrienden!

Vacatures bekijken

Leave a Reply

×

 

Wil je meer weten over een vacature of over Welvaere of wil je kennis met ons maken? Leuk! Stuur ons een appje! Linsey of Miranda van HR reageert zo snel mogelijk.

× Vragen of kennis maken? App ons!