Skip to main content
MARKETING

Teksten schrijven, captain van het team én de beste shoots organiseren

Een aantal mensen behoren tot het Welvaere meubilair, daar is Sanne er een van. Begonnen in de vroegste fase van het bedrijf en medeverantwoordelijk voor hoe we er nu bijstaan. Gestart als allround marketeer en nu Sales en Marketing manager. Je kunt haar trouwens ook regelmatig tegenkomen op de verkoopafdeling in Nederland en België of als je contact opneemt met de klantenservice. Een bezig bijtje met oog voor de mensen om haar heen. We spraken haar over hoe het voor haar begon, wat ze hiervoor heeft gedaan en wat werken bij Welvaere leuk maakt!

Planning en organisatie tot bila’s en het schrijven van teksten

“Ik zorg er als manager voor dat het op rolletjes loopt op de afdelingen. Projecten indelen, bila’s, marketing/sales vergadering leiden en dat soort dingen. Daarnaast schrijf ik teksten voor blogs, website, social media, advertenties. En ik regel eigenlijk altijd de fotoshoots.” 

“Ik ben in januari 2016 begonnen bij Welvaere.  Met een kleine pauze werk ik hier dus al 6 jaar. Ik ben er even tussenuit geweest omdat ik dacht, voor je carrière is het goed om ook af en toe ergens anders ervaring op te doen. Na het eerste contract besloot ik dat het toch niet helemaal wat voor mij was. Toen had ik gelukkig de mogelijkheid om weer terug te komen bij Welvaere!”

Hoe het allemaal begon

“In december 2015 had ik mijn sollicitatiegesprek met Chiel en Bas. Dit was eigenlijk zo ontspannen dat ik meteen een rondleiding kreeg en mee mocht lopen in het bedrijf. Dat was geen meeloopdag, zoals het nu is, maar een meeloopweek begin januari. Ik had toen nog een baan, dus kon geen volledige week meelopen. Dat werd een halve week en paar ochtenden. Toen kon ik eigenlijk meteen dingen gaan oppakken. Er waren een paar dingen klaargelegd waar ik mee aan de slag kon. Toen werd het eigenlijk vrij snel duidelijk dat ik kon blijven, omdat er al plannen werden gemaakt voor die week erna, terwijl ik nog niet aangenomen was. Ik heb toen vrij snel mijn baan opgezegd en ben de eerste maand al komen werken op momenten dat ik vrij was.”

“Ik ben begonnen als online marketeer. Ik deed toen alles op marketinggebied, dus bijvoorbeeld design van catalogussen en foto’s maken deed ik, wat Maayke nu allemaal doet. Adverteren, website bouwen, eigenlijk alles wat we nu doen, maar dan in een veel kleinere vorm. Ik was toen ook al een soort van teamcaptain, maar dat was heel anders dan hoe het nu is.”

Van de horeca naar Welvaere

“Ik heb Grafisch Vormgeven aan het Grafisch Lyceum en daarna deeltijd Communicatie gestudeerd. Ik heb een bijbaantje gehad bij een fotograaf in Voorthuizen. Daar stond ik in de verkoop, bewerkte ik foto’s en drukte deze af. Toen die fotograaf ermee stopte ben ik in de horeca gaan werken. Dat was erg leuk, maar toen ik met de opleiding communicatie begon wilde ik daar ook een passende baan bij. Zo ben ik bij Welvaere terecht gekomen. 

De mensen maken werken bij Welvaere het leukst

“Uiteraard vind ik het werk dat ik doe heel erg leuk, maar de mensen bij Welvaere maken het nog net wat leuker. Het voelt eigenlijk alsof je werkt met een grote vriendengroep. Zo doe ik buiten werktijd ook veel met collega’s denk aan BBQ’s en zelfs vakanties. De sfeer is gewoon heel erg fijn, je kent elkaar goed en weet wat je aan elkaar hebt. Ik heb even bij een ander bedrijf gewerkt en op dat moment merkte ik wel hoe bijzonder de sfeer bij Welvaere eigenlijk is.”

Mijlpalen vieren

“Ik herinner me nog goed dat we voor het eerst bovenaan in Google stonden. Dat was helemaal aan het begin. Dat is iets waar Jorrit en ik toen veel mee bezig waren om dat te bereiken, dat bekeken we dan ook echt iedere dag. Ook al hadden we weekend. En toen was het ineens zo, volgens mij was dat op een zaterdag. Dat was echt heel leuk. 

Ik weet ook nog dat we voor het eerst een ton omzet hadden gedraaid in een maand. Daar hadden we met het hele bedrijf hard voor gewerkt, in de kantine hielden we de omzet nauwkeurig bij en toen we een ton bereikte was het feest. We zijn dit gaan vieren door met z’n allen ergens te gaan eten en we hebben toen een dure fles champagne besteld en hier samen op geproost. Er zijn in die 6 jaar heel veel van dit soort grote en kleine dingen geweest. Succes vieren zijn we goed in hier!”

We need you!

“Waarom je hier zou moeten komen werken? Het voelt hier eigenlijk nooit echt als werken. Ik heb echt nooit dat ik ‘s ochtends wakker word en denk ‘gatsie ik moet weer werken’.  En het is heel vrij en je hebt veel mogelijkheden. Er kan heel veel en er wordt echt gefocust op groei van mensen met goede begeleiding op iedere afdeling. En natuurlijk de sfeer. Dus klinkt het als iets voor jou? We hebben veel mensen nodig, dus kom solliciteren! ” 

Vacatures bekijken!
×

 

Wil je meer weten over een vacature of over Welvaere of wil je kennis met ons maken? Leuk! Stuur ons een appje! Linsey of Miranda van HR reageert zo snel mogelijk.

× Vragen of kennis maken? App ons!